ГРАФИК ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ

  Петък  14.04.2023 

 10.00  - 14.00

  Събота  15.04.2023 

 Почивен ден

  Неделя  16.04.2023 

 Почивен ден
  Понеделник 17.04.2023   Почивен ден

Кабинетът няма да работи на 23.09.2023 и 24.09.2023 (събота и неделя).

Работно време

  Понеделник - Петък 9.00  - 19.30 
  Събота 10.00  - 19.00 
  Неделя 10.00  - 16.00 

 

  • Нашите ветеринарни лекари

    Млад и амбициозен екип от лекари, получили образованието си при едни от най-добрите специалисти в областта на ветеринарната медицина.

  • решаване на здравословни проблеми при кучета и котки
  • грижи за тяхното здраве и профилактика 
  • готовност да помогнем в най-трудните ситуации

Защо във ветеринарен кабинет „Вита Нова“ сме различни?

Това, което ни обединява е доверието, уважението и отговорността. В съвременния свят на конкуренция и безразличие ние създадохме екип от ветеринарни лекари с нова визия и ясна цел. Ние сме открити, некомерсиални и търсим иновации в работата си, опирайки се на моралните и ветеринарно – медицински принципи.

Нашата мисия е да се грижим за здравето, профилактиката и качествения живот на домашния любимец, да бъдем толерантни и да се отнасяме с уважение и деликатност към собствениците му.

Следим всички нови тенденции в развитието на ветеринарната медицина, поддържаме мрежа от консултанти във ветеринарната общност и се квалифицираме ежегодно. 

Ветеринарен кабинет "Вита Нова" предлага професионални грижи за здравето, профилактиката и лечението на Вашите домашни любимци в областите хиругия, акушеро-гинекология, онкология, дерматология, образна диагностика и лабораторни изследвания. Доверете ни се напълно в грижата за тяхното обезпаразитяване и вакцинации. Можем да помогнем в леки и трудни ситуации, свързани с оперативна намеса, бременност и раждане. В зоомагазина ще намерите богато разнообразие на качествени храни и аксесоари за Вашите любимци.

Акушерство, гинекология

Бременност, раждане и гинекология Всичко свързано с бременността, раждането и грижите за...

Дерматология

Кожните заболявания са често срещан проблем при всички животни. Не...

Лаборатория

Хематологични изследвания Хематологични изследвания (пълна кръвна...

Лечение

Лечение на паразитни заболявания, инфекциозни заболявания, вътрешни...

Хирургия

  Във ветеринарен кабинет Вита Нова разполагаме с обособена...

Не! Кучето и котката са сезонно полициклични животни, което означава, че се разгонват повече от веднъж годишно.

Организмът им е устроен така, че почти всяко разгонване да бъде последвано от бременност и раждане! Това е нормално за тези видове животни. След удомашняването на кучето и котката този цикъл разгонване – бременност се нарушава. Остават само разгонванията. Това оказва неблагоприятно влияние върху органите на половата система, млечните жлези и хормоналния баланс. За това ние от ветеринарен кабинет Вита Нова препоръчваме всички женски животни, които няма да се използват за разплод, да бъдат кастрирани във възможно най–ранна възраст.